• Välkomna
• Hundaudition
• Handlingen
• Historien
• Rollistan
• Bakom scenen
• Fotogalleri
• Biljetter
• Nöjesteatern
• Länkar
• Shop
• Press
• Nedladdningar

Rollistan

Rollistan är långt ifrån färdig, men kommer att fyllas på efter hand.

 

Miss Hannigan - Eva Rydberg

 

Rooster - Claes Malmberg
Annie - Sofia Jönsson
Är 10 år gammal och bor i Höllviken. Sofia är med i Kämpinge GF och tävlar i både gymnastik och hopprep. För utom det så dansar hon flera gånger i veckan och sjunger, både i kör och solo. Sofia vann delfinalen när Trelleborgs Allehanda hade sin talangjakt.
Annie - Lykke Hilleskog
Är 11 år och bor i Limhamn. Lykke älskar att allt med sång, dans och teater. Hon går i musikklass på Djupadalsskolan och går en teaterkurs i Kulturskolans regi i Mazettihuset. Dessutom gillar Lykke att spela fotboll också.
Gänget - Agnes Gertten
Är 11 år och hon ÄLSKAR att sjunga och spela instrument. Agnes går i musikklass på Augustenborgsskolan i Malmö och är en hejare på att spela fiol. Dessutom spelar hon både tennis och fotboll och….
…..MFF RULES!!!
Gänget - Alexandra Eriksen
Är 12 år och går på Svenska Ballet skolan i Malmö.Hon älskar hundar lika mycket som att sjunga, dansa och spela teater. Alexandra skriver också egna låtar som hon har spelat in på skiva. 2004 blev Alexandra ”Parkens Stjärna” i Malmö Folkets Park och har även medverkat i Rigoletto och Nötknäpparen på Malmö Opera & Musikteater.
Gänget - Axie Nyderin
Går i femte klass på Monbijouskolan i Malmö och är 11 år. Axie sjunger, dansar och simmar på sin fritid och går på Kulturkompaniet för att lära sig mer om teater och musik.
Gänget - Desirée Persson
Bor i Vollsjö och är 12 år. Desirée började sjunga i kör redan som 6-åring och älskar det, och att få sjunga solo också såklart. Förutom sången, så är det dans och teater som är det stora intresset.
Gänget - Elin Olsson
Är 14 år och går i musikklass på Korsbackaskolan i Kävlinge. Elin går och dansar på ”Zwing It” och har medverkat i deras shower. Hon var även med när konsertversionen av ”Prinsen av Egypten” hade världspremiär i Lund.
Gänget - Elise Kielos
Är 11 år gammal och har dansat balett och showdans sedan hon var 4. Elise går i musikklass på Lerbäcksskolan och spelar trummor i band. Har uppträtt med Wettegrens dansskola på Lunds Stadsteater, Södra Teatern i Malmö, Malmöfestivalen och på Tivolis Konsertsal i Köpenhamn.
Gänget - Ellen Malmström
Är 11 år och kommer från Hjärup. Ellen är med i teaterföreningen Lukkan, där hon tränar sång, dans och teater. Hon är också med i en musikalgrupp som hon tycker är jätteroligt eftersom:
-”Jag ääälskar musikaler”
Gänget - Emma Johansson
Är 14 år och bor i Vreta Kloster. Emma har spelat teater sen hon var 6 år gammal och är dessutom ledare för två olika barnteatergrupper. Emma har medverkat i bl a ”Sunes Sommartorp” och ”Sound of Music” som Gretl.
Gänget - Erika Malmström
Är 15 år och kommer från Hjärup. Erika går på Lukkan och dansar jazzdans på Studio No One. Hon medverkade också när ”Prinsen av Egypten” hade världpremiär på Lunds Stadsteater.
Gänget - Linnéa Lexfors
Är 11 år och kommer från Helsingborg. Linnéa går i musikklass och när det gäller musik, så lyssnar hon helst på Stevie Wonder, Elvis och Mariah Carey, som är hennes största idoler. Linnéa älskar musikaler och hon tycker att ”I Morron” är en underbar sång.
Gänget - Lovisa Svensson
Är 11 år och bor i Löddeköpinge. Lovisa älskar att sjunga och spela teater. Hon är med i Teater Lukkan, går och dansar på Zwing It och sjunger i Kävlinge kommunala musikskola.
Gänget - Vera Eriksson
Är 7 år och går i första klass i Lomma. Vera tycker det är jätteroligt att gå i skolan för där har dom någonting som heter förberedande musik och där får dom prova på att spela en massa olika instrument. Att sjunga är det roligaste Vera vet och sjungit har hon gjort sen hon började prata.